Ny hemsida

ALFA lanserar nu en ny hemsida. Vi hoppas att du finner den information du behöver. Du kan även lämna kommentarer direkt till de nyheter vi publicerar.

Gillar du vår nya hemsida eller inte?
Saknar du någon information?
Vi är tacksamma för all återkoppling!

Det här inlägget postades i Föreningsinformation. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ny hemsida

 1. Jan Jansson skriver:

  Prenumeration av nyhetsbrev.

 2. Atle Norlin skriver:

  Ni skriver om ny hemsida.Har ni EN hemsida för alla samf. eller? Var någonstans hittar jag som nyinflyttad vilken förening jag tillhör? Tydligen finns det flera olika. Jag har inte hittat till någon som vet var gränser går och vem som tillhör de olika föreningarna.Ingen känner till den andra.Detta är mycket frustrerande. Har jag missat något?Det borde finnas info om detta.Hur skall jag annars som nyinlyttad kunna komma till rätt personer med mina problem?

  • rune skriver:

   Hej!
   Tack för dina synpunkter. När jag tänker på det, så är jag förvånad att ingen frågat tidigare. Därför har jag nu lagt till den informationen på sidan “Ny i Lerberget”.
   Jag tänker också fråga de olika samfälligheterna om de vill ha kontaktinformation på vår hemsida.
   Hälsningar

   Rune

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.