ALFA utökar programutbudet

Många nya valmöjligheter i ALFA:s nät

ALFA har beslutat att teckna avtal med Sydantenn AB och redan i början av februari 2013 få vi ca 230 program i nätet via en fiber till vår TV-central.

Basutbudet

Vårt basutbud kommer fortsätta vara både analogt och digital. Du behöver alltså inte skaffa någon ny utrustning om du inte vill. Basutbudet utökas med de svenska kanalerna TV 8, Kanal 9 och TV 10. Dessutom utökas det digitala basutbudet med två HD-kanaler, nämligen SVT 1 och SVT 2. Ett par kanaler flyttas från basutbudet till tilläggsutbudet och det gäller ARD och BBC World.

Tilläggsutbudet

Tilläggsutbudet utökas radikalt och kommer i fortsättningen vara helt digitalt. Det betyder att äldre dekodrar (svarta av märket Pioneer) kommer att försvinna och ersättas med nya digitalboxar eller CA-moudler. Särskilt erbjudande kommer att tas fram till er som har ALFA:s dekodrar av den äldre typen.

Den digitala utrustning du köpt och använder för digitala program idag, kan du även använda i fortsättningen.

Du kan se vilket utbud vi får genom att gå in på Sydantenns hemsida.
Gå in på Privat-TV och Höganäs.

Vi kommer att sända ut mer information allt eftersom vi blir klara med planeringen. Du som prenumererar på nyhetsbrev kommer att bli uppdaterad denna väg. Ytterligare information kommer att finnas på vår hemsida.

ALFA kommer att fortsätta leverera kort och övrig utrustning, men du kan även handla av Sydantenns olika distributörer.

Ytterligare information

Vår hemsida kommer kontinuerligt att uppdateras med information. Vi kommer också att hålla informationsmöten i Lerbergets skola direkt efter nyår. Tider publiceras när lokalerna är bokade.

Alla kommer också att få skriftlig information hem i brevlådan. Det tar ytterligare en vecka att producera denna och få den utdelad.

Har du frågor, kika först på vår hemsida. Du får naturligtvis maila oss dina frågor, så ska vi försöka besvara dem så snart vi kan.