Det digitala nätet är igång

Nu har vi kommit ifatt och nätet är igång. Se till att kortet sitter i med TV:n igång en timme för att kontrollera att du har programmen du beställt.

Vissa boxar kan ha problem med en box mitt i bilden. Sydantenn jobbar på detta efter dagens uppdateringar.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det digitala nätet är igång

 1. Johan Carlsson skriver:

  Hej!

  Jag har fått korten i min brevlåda igår och fick hjälp av Kjell att koppla in dem samt fabriksåterställa digitalboxen, kanelerna har kommit, så långt bra.

  Felanmälan:
  1. Jag tror inte att jag har fått de korten som jag skulle ha då det dels finns kanaler som jag inte beställt, dels saknas det kanaler som jag har beställt.

  2. Digitalboxen skickar ett meddelande om uppgradera mjukvaran, dvs Vill du uppgradera mjukvaran Ja eller Nej, när jag väljer nej så försvinner dialogrutan för att inom 3-4 minuter återigen komma upp på skärmen, väljer jag JA så blir TV-bilden helt svart, dekoderns display visar 00 15, efter c:a 5 minuter kommer bilden tillbaka på TV;n, dock kvarstår dialogrutan på skärmen på samma sätt som när TV-bilden blev svart, dvs inget händer. Så här kan man ju som ni säkert förstår inte ha det.

  Tacksam för återkoppling.

  Jag kan nås på tel: 076 76 26 630

  • rune skriver:

   1. Vi har flera extra kanaler ute i nätet som kompensation för det inledande strulet. Passa på att hitta din favoritkanal. Maila oss ang vilka kanalersr som saknas.
   2. Ett fel i programvaran på centralen, som är felanmäld. Vi hoppas att problemet snart ska vara avhjälpt.

   Sydantenns anläggning erbjuder automatisk uppgradering av programvaran. Passa på att få den senaste. Efter uppgradering följer sedvanlig installation.

 2. Oskar skriver:

  Vem vänder man sig till om dom digitala kanalerna inte hoppar igång? Enda digitala som funkar för oss är SVT:s kanaler, 4:an, 6:an, och nån mer… Resten säger “kodat program”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.