Fiberinstallation

Denna information gäller er som beställt fiberinstallation av ALFA/Sydantenn.

Den slutliga installationen in i husen pågår nu för fullt för våra medlemmar. Tröskvägen bör vara helt klart och för hus med jämna nummer på Hövägen pågår arbetet.

För att få igång Internet bör du skaffa en Router och koppla in den. I Informationsmaterialet ni får kommer det att finnas olika erbjudanden av olika produkter,

TV-signalen ska anslutas till befintligt TV-nät för att det nya ska fungera som det gamla nätet. Detta ingår i anläggningen och personal från Sydantenn kommer att kontakta er för att göra denna installation. Vänligen sänd ett mail till oss på ALFA när det är klart, så kan vi göra åtgärder i det gamla nätet för att behålla bildkvaliteten för övriga.

Vi håller informationsmöten den 23/11 och 15/12 i Lerbergets kyrka kl. 18.00-20.00 Då är ni välkomna för att få mer information eller få svar på era frågor. Den 28/11 finns vi på vår TV-central på Hövägen 68B kl. 18.30-20.00.

Ni kommer i dagarna också att få ut information kring detta och mycket mer. Bl.a. så är det specialpris på utrustning för digital-TV med HD-kvalitet.